The following addons cannot be used, because your plan has expired. To renew your subscription, please visit our website.

Ziraat Bankası POS Destek Hattı Numarası Nedir? - Banka Sayfası, Güncel Kredi Haberleri
  • YARIM ALTIN
    9.049,00
    % -0,15
  • AMERIKAN DOLARI
    33,9529
    % -0,17
  • € EURO
    37,8202
    % 0,25
  • £ POUND
    44,8814
    % 0,16
  • ¥ YUAN
    4,7887
    % 0,08
  • РУБ RUBLE
    0,3846
    % -1,08
  • BITCOIN/TL
    1905683,606
    % -4,30
  • BIST 100
    %

Ziraat Bankası POS Destek Hattı Numarası Nedir?

Ziraat Bankası POS Destek Hattı Numarası Nedir?

Ziraat Bankası POS destek hattı numarası ile iş yeri bünyesinde bulunan Ziraat Bankası POS cihazınız ile ilgili arıza, fiş rulosu işlemleri, gün sonu raporu, fiyatlandırma gibi birçok soru ve sorunlarınıza ilişkin yardım alabilirsiniz. Yardım alabilmek için aranması gereken telefon numarası 0850 202 35 00 olup 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası POS Cihazı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası POS cihazı başvurusu yapmak için bankkartpos.com.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden yapılan POS cihazı başvurularında POS başvuru formu üzerinde yer alan bilgiler eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Talep edilen POS cihazı da seçildikten sonra “hemen başvur” seçeneği ile başvuru işlemi gerçekleştirilir.

Kurumsal internet sayfası üzerinden başvuru yapmak istemeyenler, istenen evrakları tamamladıktan sonra en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek POS cihazı başvuru işlemlerini tamamlamış olur. Yapılan başvurular kısa bir süre içinde sonuçlanarak üye iş yerleri ile iletişime geçilir.

Kuveyt Türk POS destek hattı numarası nedir? Yazısına göz atabilirsiniz.

Ziraat Bankası POS Ürünleri Nelerdir?

ziraat bankasi pos urunleri

Ziraat Bankası POS ürünleri aşağıda verildiği gibi olup, her sektörden iş yerinin işlemlerini, kendi sektörleri bazında daha kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlamaya çalışmıştır.

  • Masaüstü POS: Sabit bir hat üzerinden işlem gerçekleştiren POS cihazı genellikle ya bir telefon hattı üzerinden (Dial Up) ya da internet hattına (ADSL) bağlanarak ödeme işlemleri gerçekleştirilir. Özellikle ADSL hattı ile kullanımlarda Dial Up kullanımına göre daha hızlı bir kullanım gerçekleştirmektedir.
  • Mobil POS: Seyyar bir şekilde kullanım özelliğine sahip olan Mobil POS cihazı, içerisinde bulunan SIM kartı sayesinde taşınabilir özelliktedir. İşletme dışı fazla satış yapan yerlerin daha çok kullandığı bu POS cihazı ile müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.
  • Sanal POS: İnternet üzerinden satış yapan iş yerlerinin tercih ettiği POS uygulaması kolay ve güvenli bir şekilde kart bilgilerinin girilmesiyle ödeme alınmaktadır. Güvenli ödeme sayfası ve 3D Secure ile ödeme alınmaktadır. Böylece herhangi bir güvenli zafiyetinin önüne geçilmektedir.
  • Yazar Kasa POS (YN ÖKC): Yeni Nesil Ödeme Kaydedici (ÖKC) cihaz olan Yazar Kasa POS cihazı, üzerinde yapılan her işlem Maliye Bakanlığı tarafınca kayıt altına alınmaktadır. Aynı zamanda yaza kasa ve pos işlemleri bir cihaz altında toplanarak ayrı ayrı işlem yapılmasının önüne geçilmektedir. Hem zamandan kazanılmış olup hem de daha hızlı bir şekilde işlem yapılması sağlanmış olmaktadır.
  • Sabit Ücretli POS: Sabit bir ücret karşılığında belirli bir limite kadar yapacağınız işlemlerden para kesintisi yaşamadan ertesi gün ödemenizin alınabileceği bir POS cihazıdır. Sabit Ücretli POS cihazlarında yeni nesil ödeme kaydedici ücreti ya da Mobil POS ücreti ödenmemektedir. Peşin ve taksit ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Mail Order/Tele Order işlemleri, Sanal POS işlemleri, Başak POS işlemleri, Döviz işlemleri bu uygulamaya dahil değildir.
  • Doktor POS: Sağlık sektöründe serbest olarak çalışan doktor, diş doktoru ya da veteriner hekimler için uygun olan POS cihazıdır. Alınan ödemeler sonucu çıkan slipler serbest meslek makbuzu yerine geçmektedir. Bu şekilde yapılan satışlar stopajlı ya da stopajsız olarak yapılabilmektedir.
  • Belirli Gün Ödemeli POS: POS ile yapılan işlemler her ayın belirli gir gününde hesabına aktarılmasını isteyen iş yerleri için uygun olan POS cihazıdır. Böylelikle aylık hesaplar karışmamış olacaktır.
  • Başak POS: Tarım veya tarımsal ürünler ile uğraşan iş yerleri için ideal bir POS cihazı olan Başak POS yapılan alışverişlerde müşterilerine büyük avantajlar sağlamaktadır.
  • DCC (Dinamik Kur Dönüşümü): Yurt dışı kart sahiplerinin kendi kartları ve para birimleri ile alışveriş yapmasını sağlayan POS cihazlarıdır. Visa ve MasterCard logolu tüm kartlar ile işlem yapma imkânı tanımaktadır.

Ziraat Bankası POS Özellikleri Nelerdir?

Ziraat Bankası POS ürünleri farklılık gösterdiği gibi POS cihazlarının da farklı özelikleri bulunmaktadır. Bu farklı özelikler sayesinde hem sektörlerine göre hem de hızlı işlem yapabilecekleri bir POS cihazı seçebileceklerdir. İşte Ziraat Bankası POS özellikleri şunlardır:

  • Temassız POS: Banka ya da kredikartının POS cihazına yakınlaştırılması ile şifre girmeye gerek kalmadan alınan güvenli ödeme yöntemidir.
  • Mail Order / Tele Order Yetkisi: Fiziki bir kart kullanımına gerek duymadan POS cihazı üzerinden manuel bir şekilde ya da faks telefon yardımı ile tahsilat işlemi yapabilme olanağı sağlamaktadır. Müşterinin istediğine uygun olduğu yerden yapılan mal veya hizmet satışıdır.
  • Ön Provizyon: Alınan hizmet veya malın özelliğine göre kredi kartı limitini belli bir süre bloke altında tutulmasını sağlar. Seyahat, turizm, araç kiralama gibi sektörlerde daha çok kullanılan bu işlem ile hizmetinizi güvence altına alırsınız.
  • Dövizli İşlem Yetkisi: Yurt dışı kartları ve onların para birimi ile ödeme yapmayı sağlayan işlem yetkisidir. Euro, Dolar, İngiliz Sterlini, Japon Yeni ve Rus Rublesi gibi para birimleri ile işlem yapılabilmesi mümkündür. Bu şekilde yapılan işlemler aynı döviz cinsinden açılmış hesaba para transferi olur.
  • Ortak POS: Birden fazla anlaşmalı banka kartının geçerli olduğu POS cihazıdır. Halkbank, Vakıfbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), QNB Finansbank, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası kredi ya da banka kartlarının sorunsuz bir şekilde işlem gördüğü Ortak Pos cihazıdır.
  • Tek Oran Fiyatlama: Kart tipine göre tek bir komisyon oranı üzerinden fiyatlandırma sistemidir. Ziraat Bankası banka kartları, yurt içi diğer banka kartları, yurt dışı banka kartları belirlenen tek bir oran üzerinden fiyatlama işlemine tabii tutulmaktadır. Aynı Tek Oran Fiyatlama yöntemi Ziraat Bankası kredi kartları, diğer banka kredi kartları ve yurt dışı kredi kartları belirlene tel bir komisyon oranı ile çalışmaktadır.

Ziraat Bankası POS Cihazı Ürünlerinin Hizmet Ücretleri Ne Kadardır?

ziraat bankasi pos destek

Ziraat Bankası POS ürünleri hizmet ücretleri bulunmaktadır. Bu ücretler aşağıda verildiği gibidir:

  • POS Yazılım, Donanım, Bakım Ücreti Sanal POS cihazı için azami ücret 300 TL olarak belirlenmiştir. POS Hizmet Bedeli de aylık olarak alınmakta olup 175 TL alınır.
  • Kayıp ya da Hasarlı POS cihazı ve Aksesuar Bedeli azami ücreti 800 TL’dir. Pin-pad cihaz bedeli 400 TL olup Adaptör fiyatı ise 50 TL’dir.
  • Üye İş yeri Ücreti Peşin fiyatlandırma işlemlerinde %1,79 oranında komisyon uygulanmaktadır. Bunlara BSMV dahil değildir.
  • Üye İş yeri Ücretleri Taksitli fiyatlandırma işlemlerinde %17,01 oranında komisyon uygulanmaktadır. Bu işlemlere de BSMV dahil değildir.
  • Üye İş yeri Ücreti yurt dışı kartlarına özel peşin ödemelerde %1,60 oranında komisyon ücreti uygulanmaktadır. Bu işlemlere de BSMV dahil değildir.
  • Bloke çözüm ücreti için %16,63 oranında komisyon uygulanmaktadır. Bu komisyon oranına BSMV dahil değildir.
  • Üye İş yeri Esnek ve Eşit Taksit Yıllık Komisyon Oranı %16,33 olarak belirlenmiştir ve BSMV ücreti bu komisyon oranının içine dahil değildir.
  • Bankkart Başak Tarım Kredileri Uygulaması ve Üye İşyeri Komisyon Oranı %7,10 oranında belirlenmiştir. BSMV dahil olmayıp blokeli olan işlerin azami süresi 150 gün olarak belirlenmiştir. 150 gün sonunda ödeme yapılmaktadır.
  • POS Yazılım, Donanım, Bakım Ücreti Fiziki POS cihazlarında 65 TL azami ödeme tutarı alınmaktadır.          Aylık olarak cihaz başına alınan bu fiyatlar içinde ayrıca ÖKC hizmet bedeli 65 TL, Mobil POS hat bedeli 40 TL ve Fiziki POS kirası 50 TL olarak belirlenmiştir.

İş Bankası POS destek hattı numarası nedir? yazısına da göz atabilirsiniz.

YORUMLAR YAZ
  • Denizbank Yatırım Hesapları Nelerdir? – Banka Sayfası, Güncel Kredi Haberleri3 yıl önce
  • […] Ziraat bankası POS destek hattı numarası nedir? Yazısına göz atabilirsiniz. […]